raven

God eftermiddag,

Idag ska jag nog ta det ganska lugnt hoppas jag, var ute igår en stund men orkade inte följa med in faktiskt.
Bättre ta dom pengarna och handla något gott istället med Amelie imorgon.

Har bokat tvättid, kl 13 på tisdag. Perfekt eftersom jag tydligen slutar föreläsningen vid 10 på morgonen.
Imorgon måndag ska jag träna på gymmet, boxning och aecobics. Ska bli kul, i synnerhet då jag inte tränat på två veckor.

Hoppas på en skön dag,

Daniel

lördag nåt

Hej,

Nyss lagat mat! Köttbullar och potatis, stekte lite lök också. Gott.

Laxen skulle visst tinas i kylen åtta timmar, vem orkar vänta?
Ska ta den imorgon.

Igår var jag ute på Kåren ett tag, men som vi alla vet är alltid förfesterna roligast. Tog sällskap hem med en trevlig socionomstudent.

Ska på picknick idag, vid 17. Sedan får vi se, kommer kanske ta det lugnt eller dra hem till någon och slappa.

Ska chilla två minuter, sedan duscha och bre lite mackor eller något.

Fridens liljor
Daniel

plektrum

God morgon,

Vaknar alltid till solsken i lovely Örebro!
Igår hade jag roligt, var på fest till 22 ungefär med de nya kursarna. Men så tog jag sällskap med en tjej och gick hem till henne, drack te och kollade en film. Sen gick jag de sista 100 metrarna hem till mig.

Ikväll är det lite fest på kåren kl 20, men jag har inte större planer på att dricka faktiskt. Kanske köper en fanta för att ha någonting i händerna.

Igår drack jag vin jag köpt på systemet, men jag la faktiskt ifrån mig vinet när jag inte orkade dricka mer. Tycker att det är lite oattraktivt med onykterhet i större mängd.

Hur som helst, jag ska nog laga lite pasta idag. Väldigt sugen.

Friden,

Daniel

action

God förmiddag,

Ska strax ner till stan och hämta mina biljetter. Sedan ska jag hem, boka en tvättid och klä på mig inför kvällens fest.
80-talstema. Kanske ska prova med grå kostymbrallor och en linneskjorta, en hatt och solbrillorna. Vi får se.

Saknar er där hemma, det ska ni veta. Mamma, pappa och Patrick.
Men det känns bra trots allt, det är ju ingen tragisk saknad som tur är. Man måste väl bara ta sig över den här första tröskeln.

Ingen tid att lipa, ska kila nu.

Daniel

Inskrivning

God morgon,

Hinner bara med ett kvickt inlägg.
Läste klart boken Snabba Cash igår, ska låta mamma läsa den när jag kommer hem.

Upp och hoppa, åt klart frukosten snart och ska kila ner till universitetet och skriva in mig. Undrar om det är kallt ute?
Ser fram emot att träffa människor nu, detta börjar likna en öde ö. Haha.




Chao
Daniel

3x5

Hej på er,

Jag har rationaliserat en smula, av praktiska skäl främst. Så roligt att vänner och familj har ett genuint intresse i hur man mår, om man sköter sig och om pengarna räcker. Eller så är det kanske artigt vänligt. Vi får se.

I vilket fall känner jag att det vore skönt att skriva ner sin vardag (undantag för vissa detaljer som mina föräldrar inte får läsa; som hyss och vilka könssjukdomar man dragit på sig). Skämt.

Idag vaknade jag vid 10.30, av att himlen öste ner vatten. Lagom mörbultad tog jag på mig träningssockorna (andra dagen i rad, äckligt kanske) och gav mig ut på en hurtig löprunda i ösregnet.

Satte mig vid bordet och dukade fram lättfil, två grova mackor och ett äpple. Kom på att ost kanske inte vore så pjåkigt ändå.

Packade min väska med böcker och en macka, cyklade ner till stadsbiblan och läste igenom anteckningar och böcker i någon timme. Tröttnade och cyklade iväg till tingsrätten; kom innanför dörrarna och satte mig vid sal 3. Gjorde och polisman sällskap, vi småpratade en stund. Sedan kom en åklagare ut, ganska ung och snygg varelse med brunt hår och tajts.

Pappa ringde, lättade nyheter (förhoppningsvis, man ska aldrig vara för säker i det här förbannade landet) och så gick jag strax efteråt in och tittade på tre förhandlingar.

Småpratade lite med åklagaren, hon var trevlig faktiskt. Faktum är att domstolsmänniskor är synnerligen trevliga och inte alls sådär strikta som de kan tänkas utmålas som.

Cyklade hem, ösregnade. Kontentan: totalt genomvåt. Tacka Gud för torktumlaren.

Lagade "lite" mat.

Helvete, att man inte kan lära sig hur mycket potatis man egentligen orkar. Trodde jag skulle dö av högt blodtryck, bulemi, magsår, hjärnblödning och skrumplever på en och samma gång.

Fiskpinnarna var goda, och bönorna och löken jag stekte. Skulle bli vegan, om fiskar vore grönsaker i alla fall.


Fridens,

Daniel

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0